За нас

Над 20 годиншен опит в сферата на счетоводните услуги.
Акаунт Консулт КО ЕООД е кантора, която разполага с повече от 20-годишен опит в областта на финансовите, данъчни и счетоводни услуги.

За този период се превърнахме във водеща счетоводна кантора в София, която всички припознават като еталон за качество, професионализъм и отдаденост.

Ние също сме бизнесмени, но същевременно се грижим за може би най-важният елемент от всеки бизнес – приходно-разходната му част и отношенията му с държавата, изразени в данъчното облагане.

Ето защо осъзнаваме, че работата ни е много повече от просто едни числа върху една хартия – от нас зависят цели бизнеси, техните служители и семейства.

Това ни кара да сме мотивирани, отговорни и безкомпромисни по отношение осчетоводяването на всеки бизнес.

Какво ни отличава от останалите фирми за счетоводство

Да, повечето счетоводни къщи разполагат с опитни счетоводители, но това не винаги е достатъчно. Наред с опита е важно и какъв човек стои срещу вас, както и колко готов е той да се сблъска с предизвикателствата пред вашия бизнес.

Това, което успя да ни изстреля към върха и което ни отличава и до ден днешен от останалите счетоводни фирми, е отдадеността и индивидуалния подход към всеки отделен бизнес и всяка отделна фирма.

Не е никак случайно, че разполагаме с категория, в която сме сегментирали типовете бизнеси според сектора, в който оперират.

Целта на това е да предложим максимално персонален подход, насочен към специфичните нужди на всеки клиент с цел максимизиране на ефекта от нашата работа и постигане на значително по-високи резултати.

Освен това ние знаем, че светът около нас се променя постоянно, а с него и нуждите на повечето хора и бизнеси.

Това от своя страна води към законодателни промени в дадената държава, в нашия случай България.

Да бъдеш в крак с времето и най-актуалните счетоводни практики, законодателства и норми е задължение на всеки добър счетоводител, поради което се стремим да следим и прилагаме най-новото в областта на счетоводството в България.

Не се притеснявайте да се обърнете към нас, ако имате въпроси към каквито и да е актуални теми – често се стараем да изпреварим събитията, доколкото това е възможно, и да сме ви максимално полезни в това отношение.

Awesome Image

Петя Бикова

Управител
История
Кога започнахме?
Счетоводна кантора Акаунт Консулт КО е с над 20 годишен опит в сферата на счетоводните услуги с редица отличия и награди.

Акаунт Консулт КО – вашата счетоводна къща за вашия бизнес

Някои биха казали, че най-трудната част от счетоводната професия е огромната документация, с която всеки счетоводител трябва да се сблъсква.

Други сигурно са на мнение, че годишното финансово приключване е най-тежкият период за един счетоводител.

Макар и всяко от тези твърдения да е вярно само́ по себе си, ние в Акаунт Консулт КО смятаме, че най-трудното нещо в нашата професия е отговорността, която поемаме към своите клиенти.

Ние не отговаряме само за приходно-разходната част и данъчното отлагане на вашия бизнес, изразени под формата на числа върху хартия – нашият дълг към вас е да гарантираме сигурността на вашата фирма, спазването на нейните задължения към държавата, както и предоставянето на адекватна и точна информация за състоянието на бизнеса ви.

Последното е особено важно, тъй като на база тази информация често се взимат управленски решения, които касаят бъдещето на бизнеса, неговото разрастване и неговият път на развитие.

Без тази информация всяко решение, което даден бизнесмен вземе, ще бъде почти обречено на провал.

Ето защо чувстваме изключителен дълг към нашите клиенти и благосъстоянието на техните бизнеси. Вярваме, че това ни отличава от останалите.

Акаунт Консулт КО – счетоводна къща с традиции, опит, професионализъм и отношение към клиентите и техните нужди!

Акаунт Консулт КО
Защо да изберете нас?
ТЕКСТ ЗАЩО
Високо качество
Високо качество
Ние работим по най-новите и въведени стандартни за счетоводно отчитане.
Бързина
Бързина
Ние спазваме всички законови срокове и норми, дори по-рано от очакваното.
Близо до вас
Близо до вас
Ние разговаряме с вас за вашият бизнес и вземаме най-добрите решения за отчитане.
Квалифициран
екип
Квалифициран
екип
Разполагаме с добри квалифицирани специалисти в сферата на счетоводните услуги.
Ние се грижим за клиента.
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Счетоводство на бизнеси
0
Различни ниши и икономически отрасли
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Доволни клиенти
0
Клиенти доволни от нашата работа
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Счетоводители
0
Професионални счетоводители с богат практически опит в различни ниши
Процес
Стъпките при счетоводство на бизнес
За постигане на максимални ефекти и осигуряване на качествено осчетоводяване се следват няколко основни стъпки.
01
Първа среща
Awesome Image
Представители на Акаунт Консулт КО и клиента провеждат първа среща, на която се уточняват всички планове и детайли относно счетоводната работа по техния бизнес.
02
Започване на работата
Awesome Image
След изготвяне на предварително одобрен от двете страни план, се започва работа по оптимизация на приходно-разходната част.
03
Постигане на резултати
Awesome Image
Водейки се по основния план, двете страни се срещат на уточнените в споразумението контролни дати, на които се обсъждат и представят постигнатите резултати.
04
Продължаване на сътрудничеството
Awesome Image
След като клиентът има възможност да види и усети нашата работа от първо лице, двете страни преценяват дали да продължим съвместното си сътрудничество