За нас

Над 20 годиншен опит в сферата на счетоводните услуги.
Акаунт Консулт КО ЕООД е кантора, която разполага с повече от 20-годишен опит в областта на финансовите, данъчни и счетоводни услуги.

За този период се превърнахме във водеща счетоводна кантора в София, която всички припознават като еталон за качество, професионализъм и отдаденост.

Ние също сме бизнесмени, но същевременно се грижим за може би най-важният елемент от всеки бизнес – приходно-разходната му част и отношенията му с държавата, изразени в данъчното облагане.

Ето защо осъзнаваме, че работата ни е много повече от просто едни числа върху една хартия – от нас зависят цели бизнеси, техните служители и семейства.

Това ни кара да сме мотивирани, отговорни и безкомпромисни по отношение осчетоводяването на всеки бизнес.

Какво ни отличава от останалите фирми за счетоводство

Да, повечето счетоводни къщи разполагат с опитни счетоводители, но това не винаги е достатъчно. Наред с опита е важно и какъв човек стои срещу вас, както и колко готов е той да се сблъска с предизвикателствата пред вашия бизнес.

Това, което успя да ни изстреля към върха и което ни отличава и до ден днешен от останалите счетоводни фирми, е отдадеността и индивидуалния подход към всеки отделен бизнес и всяка отделна фирма.

Не е никак случайно, че разполагаме с категория, в която сме сегментирали типовете бизнеси според сектора, в който оперират.

Целта на това е да предложим максимално персонален подход, насочен към специфичните нужди на всеки клиент с цел максимизиране на ефекта от нашата работа и постигане на значително по-високи резултати.

Освен това ние знаем, че светът около нас се променя постоянно, а с него и нуждите на повечето хора и бизнеси.

Това от своя страна води към законодателни промени в дадената държава, в нашия случай България.

Да бъдеш в крак с времето и най-актуалните счетоводни практики, законодателства и норми е задължение на всеки добър счетоводител, поради което се стремим да следим и прилагаме най-новото в областта на счетоводството в България.

Не се притеснявайте да се обърнете към нас, ако имате въпроси към каквито и да е актуални теми – често се стараем да изпреварим събитията, доколкото това е възможно, и да сме ви максимално полезни в това отношение.

Awesome Image

Петя Бикова

Управител
История
Кога започнахме?
Счетоводна кантора Акаунт Консулт КО е с над 20 годишен опит в сферата на счетоводните услуги с редица отличия и награди.

Акаунт Консулт КО – вашата счетоводна къща за вашия бизнес

Някои биха казали, че най-трудната част от счетоводната професия е огромната документация, с която всеки счетоводител трябва да се сблъсква.

Други сигурно са на мнение, че годишното финансово приключване е най-тежкият период за един счетоводител.

Макар и всяко от тези твърдения да е вярно само́ по себе си, ние в Акаунт Консулт КО смятаме, че най-трудното нещо в нашата професия е отговорността, която поемаме към своите клиенти. Независимо дали става дума за регистрация на фирми, счетоводни услуги, регистрация по ДДС, публикуване на ГФО, счетоводни консултации или дори подаване на данъчна декларация за физически лица, ние от Акаунт Консулт КО се отнасяме еднакво отговорно към задълженията си.

Ние не отговаряме само за приходно-разходната част и данъчното отлагане на вашия бизнес, изразени под формата на числа върху хартия – нашият дълг към вас е да гарантираме сигурността на вашата фирма, спазването на нейните задължения към държавата, както и предоставянето на адекватна и точна информация за състоянието на бизнеса ви.

Последното е особено важно, тъй като на база тази информация често се взимат управленски решения, които касаят бъдещето на бизнеса, неговото разрастване и неговият път на развитие.

Без тази информация всяко решение, което даден бизнесмен вземе, ще бъде почти обречено на провал.

Ето защо чувстваме изключителен дълг към нашите клиенти и благосъстоянието на техните бизнеси. Вярваме, че това ни отличава от останалите.

Акаунт Консулт КО – счетоводна къща с традиции, опит, професионализъм и отношение към клиентите и техните нужди!

Акаунт Консулт КО
Защо да изберете нас?
ТЕКСТ ЗАЩО
Високо качество
Високо качество
Ние работим по най-новите и въведени стандартни за счетоводно отчитане.
Бързина
Бързина
Ние спазваме всички законови срокове и норми, дори по-рано от очакваното.
Близо до вас
Близо до вас
Ние разговаряме с вас за вашият бизнес и вземаме най-добрите решения за отчитане.
Квалифициран
екип
Квалифициран
екип
Разполагаме с добри квалифицирани специалисти в сферата на счетоводните услуги.
Ние се грижим за клиента.
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Счетоводство на бизнеси
0
Различни ниши и икономически отрасли
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Доволни клиенти
0
Клиенти доволни от нашата работа
Счетоводна къща Acc-ConsultCO.com
Счетоводители
0
Професионални счетоводители с богат практически опит в различни ниши
Процес
Стъпките при счетоводство на бизнес
За постигане на максимални ефекти и осигуряване на качествено осчетоводяване се следват няколко основни стъпки.
01
Първа среща
Awesome Image
Представители на Акаунт Консулт КО и клиента провеждат първа среща, на която се уточняват всички планове и детайли относно счетоводната работа по техния бизнес.
02
Започване на работата
Awesome Image
След изготвяне на предварително одобрен от двете страни план, се започва работа по оптимизация на приходно-разходната част.
03
Постигане на резултати
Awesome Image
Водейки се по основния план, двете страни се срещат на уточнените в споразумението контролни дати, на които се обсъждат и представят постигнатите резултати.
04
Продължаване на сътрудничеството
Awesome Image
След като клиентът има възможност да види и усети нашата работа от първо лице, двете страни преценяват дали да продължим съвместното си сътрудничество
4.2/5 - (140 votes)